NHG Audit myönsi Via Healthcarelle laatusertifikaatin

15.01.2010

Nordic Healthcare Groupiin kuuluva NHG Audit Oy on myöntänyt erikoissairaanhoidon palveluita tuottavalle Via Healthcare Oy:lle ISO 9001 -laatusertifikaatin.

– Arviointiraporttimme avulla Via Healthcare pystyy edelleenkehittämään omia toimintapojaan ja saa käyttöönsä samalla itselleen konkreettiset toimintaohjeet. Heidän tavoitteensa on potilasturvallisuuden, toiminnan tehokkuuden ja sujuvuuden parantaminen entisestään , NHG Auditin toimitusjohtaja Pirjo Berg kuvailee Via Healthcaren laadunhallintaprojektia.

– Terveyspalveluiden laatu muuttuu mielestäni vain silloin, kun potilaiden saama hoito paranee todellisuudessa. Laatumappi hyllyssä ei vielä riitä siihen, Via Healthcaren toimitusjohtaja Tuomo Hari sanoo.

– Nyt olemme yhtenäistäneet esimerkiksi nukutukseen ja siinä käytettyyn lääkitykseen liittyvät toimintatapamme. Näin kaikki tiimin työntekijät toimivat yhteisesti sovittujen ohjeiden mukaan. Tavoitteenamme on jatkuva ja asteittainen laadun parantaminen, Tuomo Hari jatkaa.

Via Healthcare tuottaa erikoissairaanhoidon palveluita ja palvelukokonaisuuksia julkiselle ja yksityiselle sektorille. Yhtiön palveluksessa on lähes 200 erikoissairaanhoidon ja suun terveydenhuollon huippuosaajaa karsastushoitajista lasten sydänanestesiologeihin. Via Healthcaren tavoitteena on kehittää yhteistyössä tilaajan kanssa laadukkaita ja kustannustehokkaita erikoissairaanhoidon ratkaisuja. Yritys on erikoistunut erikoissairaanhoidon uusien toimintamallien käyttöönottoon. Via Healthcaren ammattilaisten käyttäminen erikoissairaanhoidon palveluissa mahdollistaa sairaaloiden ja klinikoiden kustannustehokkaan toiminnan esimerkiksi henkilökuntavajauksen tai henkilökunnan lomien aikana. Lue lisää www.viahealthcare.fi