Konsulttiliiketoiminta yhtiöitettiin

11.10.2010

Nordic Healthcare Group Oy on eriyttänyt konsultointiliiketoiminnan omaksi yhtiökseen 1.10.2010 lähtien: kaikki konsultointiliiketoiminta on siirretty Nordic Healthcare Group – konsernissa NHG Consulting Oy -nimiselle uudelle yhtiölle.

Uusi yhtiö on 100%:sti Nordic Healthcare Groupin omistama tytäryhtiö. Muutoksen jälkeen kaikki Nordic Healthcare Groupin liiketoiminta-alueet (konsultointi, benchmarking ja laadunarvioinnit) on yhtiöitetty. Kaikki liiketoiminnot kulkevat myös jatkossa Nordic Healthcare Group (NHG) brandin alla.

Konsultointitoiminta jatkuu uudessa yhtiössä entiseen tapaan. Yhtiöittäminen ei aiheuta muutoksia asiakasrajapintaan kontaktihenkilöiden suhteen

Muutoksen yhteydessä kaikki konsultit ja projektipäälliköt siirtyivät uuden yhtiön palvelukseen. NHG Consulting Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Vesa Komssi 1.10.2010 alkaen. Nordic Healthcare Group konsernin toimitusjohtajana jatkaa Vesa Kämäräinen.

– Kasvumme jatkuu voimakkaana ja tarkoituksenamme on palkata useita uusia asiantuntijoita seuraavien kuukausien aikana, Nordic Healthcare Group -konsernin toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen kertoo.

.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Vesa Komssi, NHG Consulting Oy ja toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen, Nordic Healthcare Group Oy, etunimi.sukunimi@nhg.fi