Nordic Healthcare Group järjestää 15.2.2011 Kotihoidon mobiiliratkaisut teknologiaseminaarin yhdessä Mediuutisten kanssa

03.02.2011

Nordic Healthcare Group (NHG) järjestää 15.2.2011 kotihoidon mobiiliratkaisuihin keskittyvän teknologiaseminaarin yhdessä Mediuutisten kanssa. Seminaari järjestetään Holiday Inn -hotellissa Helsingin messukeskuksessa klo 9-16.

Asiakkaan kotona tapahtuvan kirjauksen, paremman työn suunnittelun ja jatkuvan ajankäytön seurannan avulla on mahdollista tehostaa toimintaa merkittävästi, kun samalla henkilöstömäärällä pystytään tuottamaan enemmän arvoa tuottavaa asiakastyötä. Erilaisia mobiiliratkaisuja on markkinoilla huomattava määrä ja näiden ominaisuuksista ja keskinäisistä eroista on saatavilla vain vähän tietoa. NHG:n ja Mediuutisten järjestämässä seminaarissa kuvataan käyttäjälähtöisesti, mitä vaihtoehtoisia mobiiliratkaisuja tällä hetkellä on saatavilla, mitkä näiden keskeiset erot ovat ja millaisia käyttökokemuksia eri ratkaisuista on olemassa. Lisäksi seminaarissa tarjotaan eväitä kilpailutuksen ja käyttöönoton tueksi.

Seminaarin tavoitteena on tukea sekä kotihoidon palveluntarjoajia mobiiliratkaisujen valintaprosessissa että mobiiliratkaisujen tuottajia tuotteidensa kehittämisessä. Tilaisuus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysjohtajille, koti- ja vanhustenhoidon asiantuntijoille, hoivapalvelujen tuottajille sekä tietohallintopäättäjille.

Katso tilaisuuden tarkempi ohjelma ja ILMOITTAUDU täällä.
Seminaarin hinta on 250 € + alv 23 %.
 
Lisätietoja:
Vesa Komssi, toimitusjohtaja, NHG Consulting Oy, puh. +358 50 3317978