NHG mukana ARENA 2011 -messuilla

23.11.2011

NHG oli ensimmäistä kertaa mukana marraskuun alkupuolella järjestetyissä Aalto-yliopiston yhteistyössä Hankenin kanssa järjestettävillä ARENA 2011-rekrytointimessuilla Kauppakorkeakoululla. ARENAn 20-vuotisjuhlavuonna messuille osallistui 63 organisaatiota, mikä on messujen ennätys.

ARENAn kautta NHG haluaa tavoittaa opiskelijat entistä laajemmin ja levittää tietoisuutta liiketalous- ja insinööritieteitä opiskelevien työmahdollisuuksista sosiaali- ja terveydenhuollon sektorin kehittämistehtävissä. Konkreettisena lyhyen aikavälin tavoitteena NHG:lla on saada joukko hyviä hakijoita avoinna oleviin analyytikon ja analyytikkoharjoittelijan työpaikkoihinhttp://www.nhg.fi/uutiset.php?aid=16383 .

Tutustu työntekijöidemme uratarinoihin ARENA-messuoppaan avulla.