NHG Audit Oy:n sertifiointitoiminta siirtyy DNV Certification Oy/Ab:lle

04.07.2013

Nordic Healthcare Group

Nordic Healthcare Group ja DNV Certification Oy/Ab ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka perusteella NHG Auditin sertifiointiasiakkuudet siirtyvät DNV:lle. NHG Auditin sertifiointiasiakkaiden sopimukset jatkuvat nykyisin ehdoin DNV Certification Oy/Ab:n hallinnoimina sopimusjakson loppuun asti. Asiakkaisiin ollaan yhteydessä tarkemmin liiketoiminnan siirtoon liittyvissä asioissa.

Muutoksen jälkeen Nordic Healthcare Group voi keskittyä ydinliiketoimintoihinsa eli sosiaali- ja terveydenhuoltosektoriin liittyvään johdon konsultointiin ja erikoisalakohtaisiin vertaisarviointeihin (benchmarking).

”Meille on tärkeää, että sertifiointipalveluitamme käyttäneet asiakkaamme saavat jatkossakin hyvää ja asiantuntevaa palvelua. DNV Certification Oy/Ab on laajasti ammattitaidostaan tunnettu yritys ja voimme luottavaisin mielin siirtää asiakkuuksiemme hoidon heille. Palvelemme NHG:ssä edelleen asiakkaitamme konsultoinnissa ja vertaisarvionneissa, ainoastaan arviointiin liittyvästä toiminnasta luovutaan. Yhteistyö DNV Certification Oy/Ab:n kanssa tarjoaa uusia mahdollisuuksia palvella asiakkaitamme entistä laajemmin.”, Nordic Healthcare Groupin toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen toteaa.

DNV Certification Oy/Ab:n maajohtaja Juhani Mikkola toivottaa NHG Audit Oy:n asiakkaat tervetulleeksi DNV:lle. ”Meillä on kattava sosiaali- ja terveydenhuollon osaajaverkosto ympäri maailman ja nyt tapahtuvalla järjestelyllä vahvistamme osaamistamme sosiaali- ja terveydenhuollon sektorilla Suomessa”.

Lisätiedot

Nordic Healthcare Group, toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen, vesa.kamarainen@nhg.fi puh. 050-545 9025

DNV Certification Oy/Ab, maajohtaja Juhani Mikkola, juhani.mikkola@dnv.com, puh. 050-337 4075

Nordic Healthcare Group on vuonna 2004 perustettu suomalainen, Pohjoismaiden johtava terveydenhuollon ja sosiaalitoimen palvelutuotannon suunnitteluun ja kehittämiseen erikoistunut yritys. Yrityksen liiketoiminta-alueet ovat johdon konsultointi ja benchmarking. Konserni työllistää yli 40 asiantuntijaa Helsingissä ja Tukholmassa. Lue lisää www.nhg.fi

DNV Certification Oy/Ab on osa Det Norske Veritas säätiötä (DNV). DNV on maailmanlaajuinen riskienhallintapalveluita tuottava organisaatio. Päämäärämme on auttaa asiakkaitamme parantamaan liiketoimintaansa turvallisesti ja vastuuntuntoisesti. Tavoitteemme on ihmishenkien, omaisuuden ja ympäristön turvaaminen. DNV:n ydinosaaminen on auttaa yrityksiä tunnistamaan, arvioimaan ja hallitsemaan riskejään. DNV:n historia alkaa vuodesta 1864. Pääkonttorimme sijaitsee Oslossa ja DNV:n palveluksessa on n. 10 500 henkilöä.