Seminaarikutsu: DIALOGUE CONFERENCE ON INNOVATION PROCUREMENT IN THE HEALTH SECTOR in Helsinki on 22.-23.9.2014

04.06.2014

Suomen terveydenhuolto on muutosten edessä. Haasteet kohdistuvat mm. palveluiden laatuun, toimintamalleihin ja kustannustasoon.

Tarvitsemme myös yhteistä tahtotilaa ja toimenpiteitä systemaattisen tutkimus- ja innovaatiotoiminnan vauhdittamiseksi sekä mm. sairaalainfrastruktuuri-investointeihin.

Julkisen- ja tutkimussektorin sekä yritysten yhteistyötä on mahdollista ja jopa välttämätöntä tiivistää kaikkia osapuolia hyödyttävällä tavalla, jotta Suomi ja Eurooppa kykenevät rakentamaan uutta tulevaisuuteen katsovaa ja kestävää hyvinvointia.

Joukko eurooppalaisia ja pohjoismaisia toimijoita tekee jo aktiivista yhteistyötä näiden tavoitteiden edistämiseksi. Olemme järjestäneet yhteistyössä Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin (HUS) kanssa tapahtuman Helsinkiin, jossa avataan parhaita eurooppalaisia innovaatiotoiminnan käytäntöjä sekä pohjustetaan uusia konkreettisia yhteistyöavauksia. Lisätietoa seminaarista löytyy oheisen linkin takaa, sivuilta löytyy myös linkki ohjelmaan.

Seminaari on maksuton. Rekisteröidy tilaisuuteen.

Lisätietoja tilaisuudesta:

Suzan Ikävalko

Senioriasiantuntija

Nordic Healthcare Group

+358 50 5834292

suzan.ikavalko@nhg.fi