HAEMME PALVELUKSEEMME LÄÄKÄRIÄ JOHDON KONSULTOINTIIN

14.10.2014

Nordic Healthcare Group Oy on Pohjoismaiden johtava terveydenhuollon johdon konsulttiyhtiö, jossa työskentelee liki 60 terveydenhuollon ja sosiaalitoimen johtamisen asiantuntijaa. Liity joukkoomme näköalapaikalle kehittämään tulevaisuuden sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja ja rakenteita!

HAEMME PALVELUKSEEMME LÄÄKÄRIÄ JOHDON KONSULTOINTIIN

Lääkärinä johdon konsultoinnin tiimissämme voit olla vastavalmistunut tai jo hieman työkokemusta hankkinut. Haluat kliinisen työsi lisäksi kehittää sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja, prosesseja ja rakenteita. Olet mahdollisesti opiskellut myös esimerkiksi kauppatieteitä, tuotantotaloutta tai tietojärjestelmiä tai olet näistä aloista muuten kiinnostunut. Voit työskennellä myös osa-aikaisesti kliinisen työn ohessa esimerkiksi kaksi-kolme päivää viikossa.

Sinulta odotetaan valmiuksia työskennellä useammassa projektissa yhtäaikaisesti osana tiimiä mutta silti itsenäisesti. Omaat loogista päättelykykyä, Excelien pyörittäminen sujuu sinulta, etkä pelkää esiintymistä tai asiakkaan kohtaamista.

Analyytikon työtehtävät käsittävät tyypillisesti tiedon keräämistä erilaisista lähteistä (tietokannat, haastattelut, raportit, havainnointi), analysointia ja muokkaamista (mm. Ms Excel, tilastolliset ja laadulliset menetelmät), asiakasraportointien valmistelua (MsPowerPoint), yhteydenpitoa asiakkaisiin ja asiakastapaamisia.

Edellytämme hakijoilta:

  • Lääketieteen lisensiaatin tutkintoa
  • Kiinnostusta sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan kehittämiseen
  • Strukturoitua ongelmanratkaisukykyä
  • Näyttöä analyyttisesta toiminnasta ja mielellään kvantitatiivisista analyyseistä
  • Oma-aloitteisuutta, päämäärätietoisuutta ja yhteistyökykyä
  • Suomen- ja englanninkielentaitoa työkielinä, sujuva ruotsinkielentaito katsotaan eduksi

Tarjoamme nuorekkaan työympäristön ja joustavat työajat. Työn aloitus sopimuksen mukaan loppukesästä/ syksyllä. Lisätietoja tehtävistä antaa Virpi Kronström (050 5911593).

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja yo-todistuksestasi osoitteeseen virpi.kronstrom@nhg.fi.