Seitsemän syytä sairauteen – Miksi terveydenhuolto ei toimi?

11.02.2016

Elinkeinoelämän Valtuuskunnan uusin EVA Pamfletti ”Seitsemän syytä sairauteen – Miksi terveydenhuolto ei toimi” julkistettiin Healthcare Executive Circle:ssä Britannian suurlähetystössä helmikuussa. Pamfletin on kirjoittanut NHG:n hallituksen puheenjohtaja professori Paul Lillrankin vetämä työryhmä, johon NHG:ltä kuuluivat myös Senior Manager Petri Heikkilä ja Konsultti Katariina Silander.

– Väärinymmärrykset ovat ajattelun suuria perusvirheitä. Kuten kuolemansynneistä niistä versoaa virheellisiä johtopäätöksiä. Terveydenhuollon kriisiä ei voi ratkaista, jos ei ymmärrä, miten se toimii. Innovaation mahdollisuudet kaatuvat ennakkoluuloihin, Paul Lillrank toteaa.

http://www.eva.fi/blog/2016/02/11/terveydenhuollon-ajatusvirheista-on-paastava-eroon-eva-pamfletti/