Haemme myynnin koordinaattoria

15.02.2016

Etsimme nopeasti kasvavaan joukkoomme myynnin koordinaattoria. Sosiaali- ja terveydenhuolto on suuressa murrosvaiheessa ja yrityksemme on uusien toimintamallien edelläkävijä. NHG:llä saat erinomaisen näköalapaikan koko sosiaali- ja terveydenhuollon nykytilanteeseen ja tulevaisuuteen. Myös asiantuntijapalvelut kehittyvät jatkuvasti ja olemme siirtymässä projektien myymisestä ratkaisu- ja vaikuttavuuspohjaisten palveluiden myyntiin.

Haemme aktiivista ja myyntiorientoitunutta henkilöä osaksi sujuvaa myyntiprosessiamme (B2B). Tehtävänäsi on tukea johtoa ja projektipäälliköitä myyntiprosessin kaikissa vaiheissa. Sinun tulee ymmärtää hyvin myynnin kokonaisprosessit sekä oma tärkeä ja vastuullinen roolisi osana sitä. Osaat ottaa oma-aloitteisesti vastuuta myyntiprosessien vaiheista sekä viedä niitä eteenpäin tavoitteellisesti ja itsenäisesti. Alkuvaiheessa keskeisinä tehtävinä on tapaamisten sopiminen avainasiakkaiden kanssa sekä myynnin tietokantojen ja työkalujen ylläpito. Tehtävänkuvaa laajennetaan henkilökohtaisen kehittymisen myötä ja tavoitteenamme on, että koordinaattorista kehittyy sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntija sekä menestyvä ratkaisujen myyjä.

Kokemus sosiaali- ja terveyspalveluista sekä menestyksellisestä myyntityöstä niin B2B kuin B2C-myynnissä katsotaan vahvaksi eduksi. Työkielesi on suomi. Sujuva englannin- ja ruotsinkielentaito katsotaan eduksi. Palkka on suurelta osin kiinteä, mutta sen lisäksi maksetaan erikseen sovittava palkkio-osuus.

Tarjoamme innostavan ja eteenpäin suuntautuvan ilmapiirin, mukavien kollegoiden tuen ja kiinnostavan näköalapaikan koko sosiaali- ja terveydenhuollon kenttään. Asemapaikkasi on Helsinki. Lisätietoja tehtävästä antavat asiakkuus- ja myyntijohtaja Olli Tolkki (0400 339 195 / olli.tolkki@nhg.fi) tai toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen (050 5459 025 / vesa.kamarainen@nhg.fi).

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 26.2.2016 mennessä osoitteeseen clarissa.salmi@nhg.fi.