HAEMME ANALYYTIKKOA BENCHMARKING-LIIKETOIMINTAAMME

28.04.2016

Nordic Healthcare Group (NHG) on terveys- ja sosiaalipalveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen erikoistunut kasvuyritys, jossa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Johdon konsultoinnissa olemme alan johtava toimija Pohjoismaissa. Työskentelemme strategian, yritysjärjestelyjen, palvelutuotannon ja organisaatiomuutosten uudenlaisten, toimialaa muovaavien ratkaisujen eteen yhdessä johtavien yritysten, sijoittajien, julkisen sektorin ja hallinnon kanssa. Tuotamme ja kehitämme tiedolla johtamisen tueksi työkaluja sekä tarjoamme tuottavuuden ja laadun vertaisarviointipalveluita. Liity joukkoomme näköalapaikalle kehittämään tulevaisuuden terveys- ja sosiaalipalveluja ja rakenteita!

  

 

Sinulla on vahva palo olla osana tiimiämme tuottamassa parasta ratkaisua asiakkaillemme sekä vaikuttamassa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen ja alan muutokseen ja kehittämiseen! Voit olla vastavalmistunut tai jo muutaman vuoden verran työkokemusta hankkinut. Työskentelet sujuvasti useammassa projektissa yhtäaikaisesti osana tiimiä mutta silti itsenäisesti. Omaat loogista päättelykykyä, numeroiden pyörittäminen sujuu sinulta, etkä pelkää esiintymistä tai asiakkaan kohtaamista.

 

Analyytikon työtehtävät käsittävät tyypillisesti tiedon keräämistä erilaisista lähteistä (tietokannat, haastattelut, raportit, havainnointi), analysointia ja muokkaamista (mm. SQL, MS Excel, Data mining, tilastolliset ja laadulliset menetelmät), asiakasraportointien valmistelua (MsPowerPoint) ja yhteydenpitoa asiakkaisiin.

Edellytämme hakijoilta:

  • Kiinnostusta sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan kehittämiseen analyyttisin menetelmin
  • Strukturoitua ongelmanratkaisukykyä
  • Näyttöä analyyttisesta toiminnasta ja kvantitatiivisista analyyseistä
  • Oma-aloitteisuutta, päämäärätietoisuutta ja yhteistyökykyä
  • SQL-osaamista. PostgreSQL on meillä käytössä, mutta kaikki SQL osaaminen on eduksi
  • Tiedät mitä ETL tarkoittaa ja sinulla on ehkä siitä kokemusta
  • Ymmärrät BI raportointia (esim. Power BI, QlikView, Tableau, Jasper reports)
  • Olet ehkä ohjelmoinut muutenkin kuin harjoitustöitä tehdessäsi
  • Ennustava analytiikka, data mining ja Big data ovat sinulle tuttuja
  • Suomen- ja englanninkielentaitoa työkielinä, sujuva ruotsinkielentaito katsotaan eduksi

Ympärillesi saat osaavat, innostuneet ja sitoutuneet kollegat! Nautimme haastavista ja kunnianhimoisista töistämme, mutta kunnioitamme myös vapaa-aikaa ja yksilöllisiä valintoja. Työaikamme- ja mallimme joustavat ja toimintatapamme tukevat tietointensiivistä asiantuntijatyötä ja siinä kehittymistä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Virpi Kronström (virpi.kronstrom@nhg.fi tai 050 59 11 593).

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV, kopiot opintorekisteriotteesta ja yo-todistuksestasi 15.5.2016 mennessä osoitteeseen clarissa.salmi@nhg.fi. Nimeäthän tiedostosi seuraavasti: SukunimiEtunimiCV/cover/orek/yo.