HAEMME TERVEYDENHUOLLON DIGITALISAATION OSAAJAA KONSULTIKSI

09.06.2016

Nordic Healthcare Group (NHG) on terveys- ja sosiaalipalveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen erikoistunut kasvuyritys, jossa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Johdon konsultoinnissa olemme alan johtava toimija Pohjoismaissa. Työskentelemme strategian, yritysjärjestelyjen, palvelutuotannon ja organisaatiomuutosten uudenlaisten, toimialaa muovaavien ratkaisujen eteen yhdessä johtavien yritysten, sijoittajien, julkisen sektorin ja hallinnon kanssa. Tuotamme ja kehitämme tiedolla johtamisen tueksi työkaluja sekä tarjoamme tuottavuuden ja laadun vertaisarviointipalveluita. Liity joukkoomme näköalapaikalle kehittämään tulevaisuuden terveys- ja sosiaalipalveluja ja rakenteita!

 

Sinulla on vahva halu olla osana tiimiämme tuottamassa parasta ratkaisua asiakkaillemme ja vaikuttamassa sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen ja alan muutokseen ja kehittämiseen! Olet ehtinyt olla työelämässä vähintään pari vuotta ja tunnet terveydenhuollon digitalisoinnin kenttää. Arvostamme osaamistasi digitaalisten palveluiden ja palvelukonseptien suunnittelussa ja kehittämisessä. Sinulla on myös osaamista erilaisten digitaalisten ratkaisujen toteutuksesta ja käyttöönotosta. Tiedät, mitä ”buzzword”-listallasi esiintyvät termit oikeasti tarkoittavat – healthcare digitalization and service design, electronic services & patient portals, digital/mobile health, personal health records & quantified self, social media in healthcare, telemedicine, Integration platforms, Watson health cloud, EHR, Kanta, Kansa, Kapa.

Tehtäväsi meillä käsittävät tyypillisesti erilaisten vaihtoehtojen kartoittamista, analysointia ja suunnittelua sekä implementoinnin tukea. Tehtäviisi kuuluu jatkuva yhteydenpito asiakkaisiin.

Edellytämme hakijoilta:

  • Osaamista ja kokemusta digitaalisten palvelujen suunnittelusta ja kehittämisestä
  • Ymmärrystä erilaisten digitaalisten ratkaisujen liiketoimintapotentiaalista
  • Kiinnostusta sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan kehittämiseen analyyttisin menetelmin
  • Strukturoitua ongelmanratkaisukykyä
  • Hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja
  • Korkeakoulututkintoa
  • Suomen- ja englanninkielentaitoa työkielinä, sujuva ruotsinkielentaito katsotaan eduksi

Ympärillesi saat osaavat, innostuneet ja sitoutuneet kollegat! Nautimme haastavista ja kunnianhimoisista töistämme, mutta kunnioitamme myös vapaa-aikaa ja yksilöllisiä valintoja. Työaikamme- ja mallimme joustavat ja toimintatapamme tukevat tietointensiivistä asiantuntijatyötä ja siinä kehittymistä.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Vesa Kämäräinen (vesa.kamarainen@nhg.fi / 050 5459 025).

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 30.6.2016 mennessä osoitteeseen helena.viinanen@nhg.fi.