Petri Heikkilä ylennetty johtajaksi NHG:n konsultointiliiketoimintaan

14.02.2017

KTM Petri Heikkilä on ylennetty johtajaksi vastuualueenaan yksityissektorin konsultointipalvelut. Heikkilä on työskennellyt NHG:n konsultoinnissa kaksi vuotta ja toiminut sitä ennen kuuden vuoden ajan ylimmän johdon konsultoinnissa kahdessa kansainvälisessä konsultointiyhtiössä.

”Petrillä on laaja kokemus strategiakonsultoinnista, johtamisesta ja ratkaisumyynnistä ylimmälle johdolle. Hän on ollut tärkeässä roolissa yksityisen sektorin liiketoiminnan kasvattamisessa ja yrityksen kehittämisessä”, sanoo NHG:n konsultoinnista vastaava johtaja Vesa Komssi.

”Suomessa sote-toimiala on mielenkiintoisessa tilanteessa ja yksityisten toimijoiden rooli kasvaa alalla merkittävästi. NHG:llä on ylivertainen osaaminen toimialalta ja meillä on vahva osaaminen strategisessa neuvonannossa, tuottavuuden ja vaikuttavuuden kehittämisessä sekä muutoksen johtamisessa. Näen merkittäviä kasvumahdollisuuksia sekä nykyisten asiakassuhteiden syventämisessä että uusien asiakkuuksien luomisessa. Olen erittäin innoissani, että saan tuoda entistä suuremman panoksen NHG:n ja sen asiakkaiden menestymiseen”, totetaa Petri Heikkilä.

 

Lisätietoja, Nordic Healthcare Group Oy:

Vesa Kämäräinen puh. 050 545 9025

Vesa Komssi puh.050 331 7978

Petri Heikkilä puh. 040 515 4155