HAEMME SOVELLUSASIANTUNTIJAA / ICT-KONSULTTIA

03.03.2017

Haemme kehittymiskykyistä sovellusasiantuntijaa tai ICT-konsulttia asiantuntijoidemme joukkoon. Voit olla jo kokenut konkari tai vasta urasi alkuvaiheessa, mutta sinua kiinnostaa sosiaali- ja terveyspalveluiden tietojärjestelmien määrittely, käyttöönotto ja kehittäminen sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisen ja palvelujen parantamiseksi. Riippuen kokemuksestasi tehtäviisi tulevat kuulumaan soveltuvassa laajuudessa uusien tietojärjestelmien käyttöönottoprojektien johtaminen, tietointegraatioiden suunnittelu ja toteutus, järjestelmän koulutus ja käyttäjätukipalveluiden järjestäminen sekä järjestelmän elinkaaren hallinta ja jatkokehittäminen.

Työsi on itsenäistä ja vaatii sinulta oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Merkittävä osa työstäsi tapahtuu asiakkaiden parissa, joten asiakaspalveluhenkisyys, kyky kohdata eritaustaisia ihmisiä, aikatauluissa pysyminen ja dokumentaation hallinta ovat oleellisia taitoja. Asiakkaamme ovat laajalti ympäri Suomea, joten sinulla on hyvä valmius matkustamiseen.

Sinulta löytyy osaamista mm. seuraavilta osa-alueilta:

  • Olet ollut vastuullisessa roolissa tietojärjestelmien käyttöönottoprojekteissa ja sinulla on projektipäällikkökokemusta tietojärjestelmien kehittämisestä
  • Sinulla on ymmärrystä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista ja niiden kustannuslaskennasta
  • Ketterä ohjelmistokehitys ja siihen liittyvät työtavat ovat sinulle tuttuja. Jatkuva kehittäminen on osa sinua.
  • Sinulla on kokemusta SQL-tietokannoista ja hallitset SQL-kielen perusteet. Tietointegraatioiden toteutus ja integraatiotyökaluosaaminen katsotaan eduksi
  • Halu opiskella ja oppia lisää on kuitenkin tärkeintä

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan- ja johdon analyysityökalujen kehittämistoiminnassa, nuorekkaan työympäristön ja joustavat työajat. Toimipaikkamme sijaitsevat Turun keskustassa ja Helsingin Lauttasaaressa, mutta myös osittainen etätyö on mahdollista. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Ville Niukko (050-525 5645) ja vanhempi asiantuntija (ICT) Kari Sinivuori (0400-480 188).

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV perjantaihin 31.3.2017 mennessä osoitteeseen clarissa.salmi@nhg.fi.

Kuntamaisema Oy tarjoaa palveluratkaisuja ja asiantuntijapalveluita kuntajohtamisen tietotarpeisiin. Maisema-järjestelmämme on kuntapalveluiden talouden suunnittelun ja seurannan, kuntalaskutuksen, tuotteistamisen sekä raportoinnin väline kunnille, kaupungeille ja yhteistoiminta-alueille. Palvelumme kattavat sosiaali- ja terveyspalvelut, sivistys- ja vapaa-ajan palvelut, tekniset palvelut ja keskushallinnon palvelut. Palvelemme vuosittain lähes sataa kuntaa kymmenen hengen voimin pääosin Turusta käsin. Lisää www.kuntamaisema.fi. Kuntamaisema on osa Nordic Healthcare Groupia (www.nhg.fi)