HAEMME SQL- OSAAJAA / DATA-ANALYYTIKKOA

02.05.2017

Haemme SQL-osaajaa / data-analyytikkoa asiantuntijoidemme joukkoon. Voit olla vasta urasi alkuvaiheessa, mutta sinua kiinnostavat tietokannat, data-analyysi ja ohjelmointi. Tulet työskentelemään Data Scientist:n apulaisena ennustavan analytiikan, syväoppimisen ja Big Data-analyysiin projekteissa. Riippuen kokemuksestasi tehtäviisi tulevat kuulumaan soveltuvassa laajuudessa tietojen tuonti ja muokkaus tietokantaan, tietomallin teko, SQL -analyysien kirjoittaminen ja datan visualisointi.

Työsi on itsenäistä, ja vaatii sinulta oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Merkittävä osa työstäsi tapahtuu muiden alojen osaajien kanssa yhteistyössä, jossa myös asiakastilanteita tulee vastaan, joten asiakaspalveluhenkisyys, kyky kohdata eritaustaisia ihmisiä, aikatauluissa pysyminen ja dokumentaation hallinta ovat oleellisia taitoja.

Sinulta löytyy osaamista mm. seuraavilta osa-alueilta:

  • SQL-ohjelmointi, PostgreSQL osaaminen katsotaan eduksi
  • Suurten tiedostojen käsittely ja muokkaus AWK:lla
  • Linux ympäristö ainakin perustasolla
  • Tunnet ja olet käyttänyt R – työkalua.
  • Perusohjelmointitaidot (esim. Python tai C# tai JavaScript)

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan- ja johdon analyysityökalujen kehittämistoiminnassa, nuorekkaan työympäristön ja joustavat työajat. Toimipaikkamme on Helsingin Lauttasaaressa, mutta myös osittainen etätyö on mahdollista. Lisätietoja tehtävästä antaa vanhempi asiantuntija Kari Sinivuori +358 400 480188.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 21.5.2017 mennessä osoitteeseen tuomas.nuotio@nhg.fi otsikolla ”SQL-Osaaja / Data-analyytikko”.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitamme siis haastattelut mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Nordic Healthcare Group (NHG) on terveys- ja sosiaalipalveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen erikoistunut kasvuyritys, jossa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Johdon konsultoinnissa olemme alan johtava toimija Suomessa. Työskentelemme strategian, yritysjärjestelyjen, palvelutuotannon ja organisaatiomuutosten uudenlaisten, toimialaa muovaavien ratkaisujen eteen yhdessä johtavien yritysten, sijoittajien, julkisen sektorin ja hallinnon kanssa. Tuotamme ja kehitämme tiedolla johtamisen tueksi työkaluja sekä tarjoamme tuottavuuden ja laadun vertaisarviointipalveluita. Liity joukkoomme näköalapaikalle kehittämään kasvavaa terveys- ja sosiaalipalvelusektoria!