ETSIMME TOIMISTOAPULAISTA

19.06.2017

Etsimme Lauttasaaren toimistollemme toimistoapulaista. Työnkuva sisältää mm. vieraiden vastaanottamista ja kokous- sekä välipalatarjoilujen hoitamista. Avustat lisäksi toimiston siisteyden ylläpitämisessä ja autat asiantuntijoitamme matkajärjestelyissä (juna- ja lentolippujen sekä hotellien varaamista) ja matkalaskujen tekemisessä.

Sinulla on aito kiinnostus toimistoapulaisen tehtäviin, haluat kehittää toimintatapojasi, mutta et kavahda rutiineja. Olet asiakaspalveluhenkinen ja reipas asenne työntekoon näkyy kaikessa toiminnassasi. Sinulla voi olla tehtävään soveltuva koulutus (esim. yo-merkonomi tai tradenomi), mutta asenne on tärkein. Hallitset perusteet MS Office -ohjelmista ja opit uudet järjestelmät nopeasti. Työskentelykielesi on suomi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden työskennellä inspiroivassa työympäristössä ja olla avainasemassa luomassa NHG:lle hyvää työilmapiiriä ja erinomaisia työskentelyolosuhteita. Oletko etsimämme toimistoapulainen?

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään su 30.7. sähköpostitse otsikolla ”toimistoapulainen” os. tuomas.nuotio@nhg.fi.

Työskentely alkaa mahdollisimman pian, joten kerro hakemuksessasi myös, milloin voisit aloittaa työskentelyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa Office Manager Clarissa Salmi, 040-5540573, clarissa.salmi@nhg.fi (tavoitettavissa 7.7. asti, tämän jälkeen lomalla).

Nordic Healthcare Group (NHG) on terveys- ja sosiaalipalveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen erikoistunut kasvuyritys, jossa työskentelee noin 60 asiantuntijaa. Johdon konsultoinnissa olemme alan johtava toimija Suomessa. Työskentelemme strategian, yritysjärjestelyjen, palvelutuotannon ja organisaatiomuutosten uudenlaisten, toimialaa muovaavien ratkaisujen eteen yhdessä johtavien yritysten, sijoittajien, julkisen sektorin ja hallinnon kanssa. Tuotamme ja kehitämme tiedolla johtamisen tueksi työkaluja sekä tarjoamme tuottavuuden ja laadun vertaisarviointipalveluita. Liity joukkoomme näköalapaikalle kehittämään kasvavaa terveys- ja sosiaalipalvelusektoria!